ANASINIFI

• Okulumuzun Anasınıfı İlkokula başlayacak öğrenciler için hazırlık sınıfı olarak planlanmıştır.
  • İki Anasınıfı Dersliği, Oyun alanı, çok amaçlı salon, Kapalı Spor Salonu, Yemekhane bulunmaktadır.
  • Anasınıfının diğer birimlerle irtibatı bulunmamaktadır.
  • Ankara Koleji Anasınıfı Eğitim-Öğretime Eylül Ayında başlanır, tüm yıl eğitime devam edilir.
  • 09:30-16:40 saatleri arasında hizmet sunar.
  • Hafta sonları ve resmi tatillerde kapalıdır.
  • Anasınıfı öğretmeni, Müzik Öğretmeni, Beden Eğitimi Öğretmeni, Görsel Sanat Öğretmeni, Yabancı Dil Öğretmeni, Drama Öğretmeni derslere girmektedir.
  • 8 Saat Yabancı Dil dersi verilir.
  • Ayda bir Veli Seminerleri verilmektedir.
  • Olumlu davranış geliştirme, Beceri yetenek ve tüm gelişim alanlarını ev ortamında desteklemeyi amaçlayan b Aile Eğitim Programı Planlanır. Eğitim alanında Uzman Rehber Öğretmen tarafından seminerler verilir.
  • Öğrencilerin Ödev, Sağlık ve Davranışlarının takibi EYOTEK üzerinden yapılmaktadır.

ANASINIFI GALERİ