About Image
Günümüzde bilim ve teknoloji alanında hızlı bir gelişim ve değişim yaşanmaktadır. Bu değişim toplumsal yaşamı da etkilemektedir. Yaşanan bu gelişmeler nitelikli bireylere duyulan ihtiyacı da artırmaktadır. ANKARA KOLEJİ nitelikli ve bilgili bireyler yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Eğitim ve yaşam boyu öğrenim ilkesini temel alan ANKARA KOLEJİ, öğrencilerinin öncelikle araştırmayı ve öğrenmeyi öğrenmelerini hedeflemektedir. ANKARA KOLEJİ' nin eğitim felsefesi ulusal değerlerden evrensel değerlere uzanmaktadır.
Öğrencilerinin toplumsal sorumluluklarının bilincinde, katılımcı, takım çalışmasının önemini kavramış, nitelikli bir yaşam süren gençler haline gelmesini amaçlayan ANKARA KOLEJİ bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir. Eğitim ve öğretimin sınıf içi çalışmalarla sınırlı olmadığına inanan ANKARA KOLEJİ öğrencilerinin bireysel gelişimini desteklemektir.